VLOGGING APO BLOGGING ? | JA PLATFORMA ME MIRE ! | SARA KARAJS TIPS

Pershendetje !
Sot , me ju , doja te ndaja mendimet e mia mbi dy platforma gjigande te rrjeteve sociale !
Vlogu apo Blogu ? Kjo eshte pyetja e vitit ne fakt !
Keto jane disa nga avantazhet dhe disavantazhet e te dy platformave , sipas mendimit tim.
Shihemi te dielen , Sara !